Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2010

ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΠΕΡΙ ΣΥΝΕΝΩΣΕΩΝ

Τις προηγούμενες μέρες δεχτήκαμε δύο προτάσεις για συνενώσεις απο τους έτερους υποψηφίους Δημάρχους του κύριο Ελευθέριο Βενιό και τον κύριο Δημήτριο Σιδερή.
Συναισθανόμενοι τις δυσκολίες που έρχονται με τον “Καλλικράτη” καταθέσαμε και στους δύο υποψηφίους αρχηγούς τις αντιπροτάσεις μας όσων αφορά την δυνατότητα συνεργασίας μας μαζί τους.
Στον κύριο Βενιό προτείναμε να μπεί υποψήφιος Δήμαρχος ένα τρίτο πρόσωπο κοινής αποδοχής ο κύριος Λύδης Ιωάννης και ο κύριος Βενιός να οριστεί μετά τις εκλογές Αντιδήμαρχος με τον Βενιανάκη Χρήστο Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου. Η πρόταση αυτή δεν έγινε αποδεκτή απο τον κύριο Βενιό γιατί θεώρησε ότι η μόνη θέση που μπορεί να έχει σε αυτή τη κοινή προσπάθεια δημιουργίας του Δήμου Φολεγάνδρου είναι αυτή του Δημάρχου.
Στον κύριο Σιδερή προτείναμε να μας ακολουθήσει στον συνδυασμό μας ώστε να αλλάξουμε απο κοινού τα πολιτικά δρώμενα του τόπου μας και να δώσουμε μια νέα πνοή στον Δήμο Φολεγάνδρου. Μέχρι στιγμής και ο κύριος Σιδερής θεωρεί ότι μόνο τη θέση του Δημάρχου μπορεί να αποδεχτεί σε περίπτωση συνεργασίας.
Κατόπιν τούτων συνεχίζουμε μόνοι μας και πιστεύουμε ότι το βράδυ της 7ης Νοεμβρίου με τη δική σας στήριξη θα είμαστε νικητές αναλαμβάνοντας το δύσκολο έργο της δημιουργίας ενός βιώσιμου Δήμου που θα μπορέσει να αντιμετωπίσει όλες τις προκλήσεις των καιρών και του “Καλλικράτη”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου