Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2010

Φολέγανδρος αύριο...

Αντιλαμβανόμενοι τις προκλήσεις των καιρών αλλά και την αναγκαιότητα για επιτακτικές αλλαγές στον τόπο μας, ανακοινώνουμε την υποψηφιότητα του συνδυασμού μας “Φολέγανδρος Αύριο” στις προσεχείς δημοτικές εκλογές. Ο συνδυασμός μας, έχοντας ήδη διαγράψει ιστορία οκτώ χρόνων στα πολιτικά δρώμενα του νησιού νοιώθει πιο έτοιμος από ποτέ να αναλάβει την τύχη του τόπου μας με υπευθυνότητα, συγκεκριμένο στόχο μα πάνω από όλα όραμα.

Στα πλαίσια του καινούργιου πολιτικού μας προγράμματος, και θέτοντας ως μια από τις βασικές μας προτεραιότητες την επικοινωνία με τους συμπολίτες μας, εγκαινιάζουμε αυτό τον ιστιότοπο με σκοπό την αλληλεπίδραση μεταξύ των μελών του συνδυασμού και των πολιτών-φίλων της Φολεγάνδρου.

Μέσω της συγκεκριμένης σελίδας, θα μπορείτε να καταθέσετε τις δικές σας απόψεις, σχόλια, υποδείξεις, αντιλήψεις και προτάσεις αναφορικά με την Φολέγανδρο και το μέλλον της. Στόχος δικός μας είναι μέσω αυτής της διαδικασίας να έχουμε μια άμεση ενημέρωση σχετικά με τους προβληματισμούς σας όπως και να πετύχουμε μια πιο δραστική επικοινωνία με όλους σας.

Ελπίζουμε αυτή η κίνηση να τύχει της ανάλογης ανταπόκρισης από εσάς και όσων αφορά την δική μας πλευρά υποσχόμαστε να καταγράψουμε, αξιολογήσουμε και να υλοποιήσουμε στο μέτρο του δυνατού τις δικές σας προτάσεις. Ο συνδυασμός μας πιστεύει πως η προσπάθεια για την αντιμετώπιση των δυσκολιών της δεδομένης χρονικής συγκυρίας με τον “Καλλικράτη” πρέπει να είναι κοινή και αυτό πετυχαίνεται μόνο με συλλογική και όχι ατομική πρωτοβουλία.

Βοηθήστε μας να γίνουμε καλύτεροι και να φανούμε δυνατοί με πείσμα των σκληρών συνθηκών που έχουν δημιουργήσει τα δεδομένα της σημερινής εποχής αλλά και της πρόκλησης του αβέβαιου μέλλοντος που θα ακολουθήσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου