Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2010

ΜΗΝΥΜΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

Μετά απο μια περίοδο πολλών συζητήσεων-διαβουλεύσεων με αρκετούς συμπολίτες μας αλλά και με όλα τα υποψήφια πολιτικά σχήματα, καταρτήσαμε και παρουσιάσαμε ένα αξιόλογο ψηφοδέλτιο για τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές της 7ης Νοεμβρίου.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω για ακόμα μια φορά τους ανθρώπους που δέχτηκαν να συμμετάσχουν μαζί μου σε αυτόν τον κοινό αγώνα με απότερο στόχο την αλλαγή του πολιτικού σκηνικού στον τόπο μας. Παράλληλα, θα ήθελα να ευχαριστήσω και εκείνους που για τον Άλφα ή Βήτα λόγο δεν μπόρεσαν αυτή την φορά να συνταχθούν στο πλάι μας, παρόλες τις προσπάθειες μας να τους εντάξουμε στο ψηφοδέλτιο μας. 

Ξεχωριστές ευχαριστίες θα ήθελα να αποδώσω στην κυρία Κατερίνα Μαρινάκη, στον κύριο Δημήτριο Σιδερή, και στον κύριο Ιωάννη Παρασύρη για τον γόνιμο πολιτικό διάλογο και τις απόψεις που ανταλλάξαμε κατά την διάρκεια των συζητήσεων μας. Η εικόνα που αποκόμισα μέσα απο αυτές είναι οτι με κοινή προσπάθεια και πίστη σε συγκεκριμένο πρόγραμμα θα μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε στις μελλοντικές προκλήσεις, και να κάνουμε πιο ομαλή την μετάβαση σε αυτήν την νέα γεμάτη δυσκολίες εποχή.

Κλείνωντας, θα ήθελα να ευχηθώ καλή επιτυχία και καλό προεκλογικό αγώνα στους υποψηφίους συμβούλους μου και να τους εκφράσω την απόλυτη πεποίθηση μου ότι η 8η Νοεμβρίου θα είναι η αρχή μιας νέας σελίδας για το νησί.


ΒΕΝΙΑΝΑΚΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ 
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΦΟΛΕΓΑΝΔΡΟΥ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου