Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2010

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΒΕΝΙΑΝΑΚΗ ΧΡΗΣΤΟΥ.

Συμπατριώτες και συμπατριώτισσες,

Ύστερα από έναν έντιμο πολιτικό αγώνα και μέσα από συντονισμένες προσπάθειες για να πείσουμε την πλειοψηφία των ψηφοφόρων, καταφέραμε να φτάσουμε πολύ κοντά στην εκλογική νίκη. Με την ψήφο του μας τίμησε το 48% του εκλογικού σώματος, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως αναδειχτήκαμε ως πρώτη πολιτική δύναμη στο εκλογικό τμήμα της Άνω Μεριάς.

Κατόπιν τούτου, νοιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω όλους εσάς που μας πιστέψατε και μας τιμήσατε με την ψήφο σας. Ιδιαίτερα, θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ψηφοφόρους της Άνω Μεριάς για την μεγάλη ανατροπή του αποτελέσματος που καταφέραμε συγκριτικά με τις προηγούμενες εκλογές του 2006. Να είναι σίγουροι πως θα κάνουμε ότι περνά από το χέρι μας για να φανούμε αντάξιοι αυτής της τιμής.

Ο μεγάλος κοινός στόχος για τα επόμενα 3.5 χρόνια είναι η σύσταση και διατήρηση του Δήμου Φολεγάνδρου. Αυτό θα γίνει και με την δική μας συμβολή. Υποσχόμαστε να σταθούμε αρωγοί στο σωστό και το δίκιο αλλά και να κάνουμε σκληρή αντιπολίτευση όπου αυτό απαιτείται. Διαμηνύω προς όλους πως οποιεσδήποτε κακόβουλες τάσεις υπάρξουν απέναντι σε ανθρώπους που μας στήριξαν θα σκοντάφτουν πάνω μας. Στην Φολέγανδρο του 2010 ήρθε η ώρα να μην υπάρχουν δυο μέτρα και δυο σταθμά.

Κλείνοντας θα ήθελα να ευχαριστήσω ακόμα μια φορά τους 20 ανθρώπους που στήριξαν και συνταχτήκαν μαζί μου στον συνδυασμό και να ευχηθώ καλή επιτυχία και δύναμη σε όσους εξελέγησαν ως σύμβουλοι στον νέο Δήμο Φολεγάνδρου.

ΒΕΝΙΑΝΑΚΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου